We are not alone……

Ibland kan man (jag) lätt tro att vi är de enda Svenskarna i den här underbara, men lätt förvirrande staden. (Nej, har fortfarande inte vant mig vid att allt är på Tyska.)

Idag fick jag dock en härlig påminnelse om att Svenska kyrkan inte är den enda svensktalande organisationen här. Var nämligen ett möte med många av de olika organisationer med ”Svenskintresse” eller vad jag skall kalla det idag. Tänkte presentera dem här en efter en.
Först ut är självklart de yngsta: *trumvirvel* Svenska skolan i Wien! Länken hittar du här!

En underbar liten skola där man har undervisning både på Svenska och Tyska!
Logga gärna in på bloggarna, ni hittar dem under förskola respektive skola i menyn längst upp.
Underbara bilder!

Ser redan nu fram emot när jag ska få komma dit och träffa alla under mer organiserade former.
(har sprungit på både barn föräldrar och personal i olika andra sammanhang. )

Var ju nere här i våras för ett kort besök, och fick då bland annat titta in i en förskoleklass och lite snabbt bara säga ”Hej” Barnen jag träffade då var mycket förbluffade över att en vuxen ”tant” inte kunde Tyska?!!??? Tack och lov erbjöd sig en liten gentleman på ca 6 att lära mig.
Kanske skall kontakta honom och se om erbjudandet står kvar??? 😉