Får se om jag tar mig till Prag

Knappt återhämtad från den fantastiska Basaren!!! är det nu dags för nästa äventyr.

I morgon (torsdag) skall jag för andra gången i mitt liv åka till Prag. Den här gången är jag dock inte oansvarig student som kan lämna allt planerande och koll-på-biljetterna till kompetenta reseledare, utan jag är på väg dit i Viktigt Tjänsteärende! Den årliga Adventsgudstjänsten! Ser verkligen fram emot att få träffa alla församlingsmedlemmar i denna vackra stad!

Nu ligger dock hjärnan och tankeverksamheten ungefär en vecka efter resten av världen. (Skyller på en viss Basar)

Börjar fundera i höjd med sängdags att jag nog måhända bör packa lite kläder att ta med mig på denna resa då jag de facto kommer att sova över där en natt.

Inser när jag tänker vidare att det nog kan vara bra att kolla upp exakt vilket hotell jag skall sova på och hur jag tar mig dit.

På tal om det…hur var det nu jag skulle ta mig till Prag? Javisst ja, flyg. Hmmm hur dags gick planet? Och hur tar jag mig ut till den där flyplatsen här som jag aldrig kommer lära mig uttala så att det låter rätt.

Pass kan nog vara bra att ta med sig också….och biljett…..

Ser verkligen fram emot att få träffa församlingen i Prag, hoppas bara jag hittar dit. 😉