Vad har jag köpt nu då???

Färsk vild vitlök sprids

Färsk vild vitlök sprids på burk. 😉

Livet handlar ibland om att våga utmana sig själv. Testa nya gränser.

Push the limits!
Arenan för detta är för mig i matvaruaffärerna. Allt som oftast finner jag små burkar eller annat i affären som ser oerhört intressanta ut. Men eftersom de envisas med att skriva texterna på Tyska är det något av en chanstagning och alltid lika intressant när man kommer hem och börjar skärskåda sina fynd. Ja, jag vet att vi bor i Österrike och att det är självklart att det står på Tyska…men i alla fall. Har liksom inte vant mig ännu…. 😉
Nåväl. I dag kom jag hem med denna lilla söta burk. Har kikat ganska länge på den. Av döma av bilden på burken är den någon form av smörgåspålägg(?) Smakar riktigt gott.
Men, mina kära Österriksika vänner som vet det mesta, om inte allt.
Vad är det egentlighen jag har köpt? Ost? Smör? Allmän röra?
Den alltid lika hjälpsamma Google translate, (en ständig källa till hysteriska gapskratt) talar om att i vårt kylskåp står just nu en burk Färsk vild vitlök sprids
(min intuition säger mig att det inte är en helt fullständigt korrekt översättning 😉 🙂 )