En tonårings rapport från en resa till Klagenfurt

Är i Klagenfurt för en sommargudstjänst.
Den här gången är även Familjen med. Har därför lämnat över bloggen dessa två dagar till den yngsta familjemedlemmen, den snart tonåriga dottern. 😉

Raport från dottern

Efter 3 timmars bil körning och några extra minuter att hitta det väldigt lilla Bed and breakfast hotellet är vi tillslut framme. Om man nu kan kalla det hotell eller bara ett gammalt hyreshus får man bestämma själv.
Vi blev i alla fall fint bemötta av en dam och hennes mor i sina bästa år.
Såklart så talar den äldre damen bara Tyska men hennes dotter kunde i alla fall ett och annat ord Engelska. Så då kom vi fram till att vi skulle skriva på papper och att vi skulle åka upp en våning med en hiss som var vääääääldigt liten. Man stod liksom och väntade på att den skulle ge upp.

Rummet skulle vara min räddning. Jag skulle hoppa ner i sängen och ta upp min iPad (som jag skriver på nu) och kunna instagramma (som nu är ett verb) att jag fortfarande lever…
Låt mig bara påpeka här – jag överlever inte utan WiFi!
Just nu så lever jag bara tack vare min starka vilja och grundläggande kunskaper i överlevnad…. för dom hade inget WiFi!! Dom hade inte ens internet överhuvudtaget!!!!!

Nu ska jag återgå till att be.
-Snälla Jesus låt mig överleva detta, Amen-

//Kyrkoherdedottern