Saker jag önskar mig till jul

Vet att det är många dagar kvar till jul, men har ändå börjat skriva lite på en önskelista i all enkelhet.
Ni vet, små saker som man aldrig kommer sig för att skaffa, men som man ändå väldigt gärna önskar sig. De där små tingen som skulle underlätta vardagen.
Nu tror jag ju, men inte på Tomten, så vet inte riktigt till vem denna lista skall sändas.

Så,

Till den det berör!
Saker jag önskar mig till Jul

Ett par Hörlurar där bara den som bär dem hörs vad som spelas.

En egen nyckel till mataffären så att jag kommer in och kan handla frukostmat direkt när jag kommer på att jag inte har någon. Oftast vid midnatt. Bonus. Kan gå och handla på tider när inte affären är full av folk!

Tankeläsningsförmåga så att jag vet i förväg att bilen framför mig skall svänga så jag inte måste ställa mig på bromsen

Sedan skulle jag jättegärna, om det går, vilja ha en portabel volymknapp för att ibland enkelt kunna sänka volymen på individer i min omgivning. Inser att detta rent tekniskt kan vara lite svårt, men då julen är miraklens högtid vågar jag hoppas.

Med vänliga hälsningar
Maria, som varit snäll, nästan hela året. 😉