Klädkod till frukost?!

Som jag tidigare konstaterat är en av de bästa sakerna med att bo på hotell Frukosten! Att få komma ner till överdådigt dukat bord. Färsk frukt, nystekt bacon, scramblade ägg och nybakat bröd. Så sitter man där och njuter av nybryggt kaffe och känner att himmelriket är nära.
Men som i alla paradis dyker det snart upp en lömsk orm.

Idag var det i form av några individer som hade, skall vi säga, avvikande uppfattning om vad som är korrekt klädsel. Eller annorlunda uttryckt, vad som kan räknas som påklätt eller inte.

Vill inte gå in på detaljer, har trots allt gjort mitt bästa för att sudda ut dessa synminnen från min stackars hjärna. Men om jag säger: Små shorts (med betoning på små) lurviga ben, badtofflor, urtvättad T-shirt.  Att allt dessutom satt tight och avslöjade bärarens varje kontur berodde mer på storleken på personen än på klädesplaggen.

Låt mig säga två saker: 1. Jag vill inte se så mycket av en okänd mans anatomi redan till frukost. 2. Tur att kaffet var starkt. 😉