If the shoe fits…

Har ju en viss faiblesse för skor.
På dagens promenad genom Wiens gator råkade jag, helt oplanerat, lovar! hamna i en skobutik. En som dessutom har rea!!

Fastnade för ett par förnuftiga, sköna, promenadvänliga skodon för något mindre än halva ursprungspriset. Ett kap!
Det medhavda smakrådet, a.k.a. tonårsdottern hävdar dock att damer som uppnått en viss ålder (Läs: min) inte bör ha allt för ungdomligt designade skor.  (Läs: de som jag just lagt ner i shoppingkassen)

Nu är alltså den stora frågan: Är detta ett par skor som även en dam i sina bästa år stolt kan promenera Wiens gator med, eller har jag fallit i den ack så fruktade fällan att i desperat jakt på en förlorad ungdom klä mig i tonårskläder och därmed kvalificerat in i kategorin ”patetisk –  medelålders – tant” 😉

De omdebatterade skorna!  Ungdomsskor, eller Damskor? ;)

De omdebatterade skorna!
Ungdomsskor, eller Damskor? 😉