Börjar vilan med en joggingtur…

Jobbat lite mycket den sista tiden. Viss självkännedom får mig att inse att så länge jag befinner mig hemma, strax kommer finna mig själv på kontoret eller på annat sätt arbetandes. Är en yrkesversion av Alfons Åberg. ”Ska bara…”
Bestämmer mig därför ivrigt påhejad av familjen för att fly fältet till ett därtill lämpligt hotell för att där med hjälp av god mat, avskilt lugn och SPA avdelning ladda batterierna. (Just SPA-avdelningen är en mycket viktig faktor skall tilläggas)

Börjar dock min vila med en snabb joggingtur med packning. Blir nämligen konsekvensen när man väldigt försenad köper tågbiljetten knappa fyra (4) minuter innan tågets avgång. En avgång som naturligtvis sker från den plattform som ligger absolut längst bort på denna ganska stora järnvägsstation. Och till skillnad från vissa andra järnvägsbolag (no names) vet jag att ÖBB’s tåg går på exakt utsatt tid.
Jodå, jag hann på tåget. Flåsande som en blåsbälg och högröd i ansiktet.
Japp! Behöver defenitivt en helg på SPA för att vila upp mig!