Fler mystiska upptäckter

Som jag tidigare konstaterat är det ett äventyr att flytta in i en redan möblerad bostad och oanade fynd görs i såväl skåp som lådor. I ett av köksskåpen hittas bland annat något som närmast kan beskrivas som ett mindre flygande tefat med sladd. I alla fall associerar Mor i huset till farkosten från 80-tals klassikern ET. Övriga invånare i hushållet anmäler dock vissa tvivel över att föremålet skulle ha utomjordiskt ursprung. Argumentet framfört av åldrande moder att ung tonårsdotter inte vet vad hon pratar om då hon (dvs tonårsdottern) inte ens var född då ET intog biograferna bemöts med en ögonbrynshöjning värdig Mr Spock. 

Någon närkontakt av tredje graden blir det aldrig. Däremot lättare brännskada av första graden. Den glöms dock snabbt bort där vi sätter oss i soffan för att se Skywalker mfl rädda världen samtidigt som vi knaprar popcorn poppade i vår nyligen upptäckta popcornmaskin. 😉 

Från yttre rymden eller ett jordisk kökstillbehör???