Förlängd cykeltur

Bestämde mig för att ta en liten cykeltur. Lever ju trots allt i Nederländerna. Det är (för tillfället) fantastiskt väder. En sund själ i en sund kropp osv etc.
Sugen på nya äventyr bestämde jag mig dessutom att ta en annan väg än den vanliga rundan runt kvarteret. Känner ju till omgivningarna och hittar i området ju!

Japp, ni gissade helt rätt!
Blev en något längre cykeltur än beräknat…

Ett antal timmar senare skådar jag så äntligen bekanta gator och kan tillslut, efter mycken möda, parkera min stålhäst på sin vanliga plats.
Var jag har varit någonstans vet jag tyvärr inte riktigt…men kan avslöja att gatorna i den här delen av Den Haag är _väldigt_ lika varandra.

Väl i hemmets lugna vrå kan jag konstatera att även om min hjärna för några timmar sedan ansåg att en cykeltur var en lysande idé, resten av min kropp, speciellt då de aktre delarna så att säga, just nu hyser diametralt motsatt uppfattning och kommer med kraft inlägga veto mot fortsatta dylika idéer om sådana skulle framläggas inom de närmaste dagarna.
Idéer som inbegriper ”liggande i soffa läsandes bok” alternativt ”slappa på strand” möts däremot av betydligt större bifall.