Konditionslös

OK!
Avdelningen ”Blogginlägg jag aldrig trodde jag skulle skriva” Men jag saknar faktiskt Friskis och Svettis i Sundsvall .
Även om jag högst motvilligt utsätter mig för så obehagliga saker som träning osv måste även jag erkänna att det är bra, är skönt efteråt (bortsett från träningsvärken då..) och det ger resultat. Några veckor nu utan vare sig Helvetesmaskin (a.k.a. Crosstrainer ) eller god vän som drar med en till Friskis och Svettis i kombination med Wiens alla glassstånd har satt sina mjuka spår. Ingen risk att kläderna trillar av kroppen om jag säger så. Snarare att jag avstår från plötsliga rörelse i rädsla för att spräcka några sömmar.

Men bra kvinna reder sig själv. Maken och barn på väg till skolan. (Den förre för att lämna av den senare) Lägenheten för mig själv. Lady Gaga på högsta volym, fram med träningsmattan och så kör vi igång. (Lite kommer man ju i håg från de där träningspassen) Tjugo minuter senare ligger jag som en halvdöd flundra på golvet, flämtandes efter luft och undrar: Vem har tagit min kondition??