Jobbar ju i evighetens branch…..

En bekännelse: Jag är beroende, av min almancka!
Står det inte uppskrivet där vad som skall hända, så glömmer jag bort det! Det där med att hålla olika möten osv i huvudet, glöm det, är just vad jag gör. Glömmer alltså!

Till skillnad från vissa andra (Hej käre Make..;-) ) så tycker jag om att planera både nogrannt och långt fram i tiden. Jo, jag vet att mitt virriga intryck kan förleda er att tro att jag inte planerat. Tänk då hur det skulle vara om jag verkligen inte hade planerat något!!

Snart dags för nästa Wienblad att gå till tryck. Sitter därför och, just det! Planerar höstens verksamhet här i kyrkan. (Tänk, jag får hålla på med Två (2) almanackor!! Lyckan är total!! 😉 )
Söndagarna är ju enkla, 11:00 Mässa, fast när skall vi ha Mässa för stora och små?? Och när firar vi lucia med barnkören? Hur många träffar vill Seniorerna ha? Och när kör vi igång igen efter jul?
Jodå, vi planerar faktiskt ända fram till och med 2013!
(Var inne och funderade på midsommarfirandet 2013, men då stoppade de andra mig och antydde att det räckte med att planera till februari! Hallå!! Vi jobbar ju i evighetens branch! Gäller att köra med det långa perspektivet här! 😉 )

Roligt är det i alla fall att se hur programmet och alla olika aktiviteter växer fram. Hoppas bara nu att vi inte glömt något….

20120924-150349.jpg