Melodifestivalkatastrof…nästan

Har ju kommit ut som den melodifestivalnörd jag är.

I dag är det så dags för deltävling nummer 2 som äger rum i Göteborg.
Har noggrant läst in mig på de olika bidragen. Fuskchampangen (rosa så klart) är inköpt och ligger på kylning. Kort sagt, jag är redo!
Skall bara gå in och kolla hur lång tid det är kvar innan det börjar på SVTPlay. Katastrof!

Iskalla lyser orden mot mig: Detta videoklipp kan inte visas på läsplatta eller mobil

What??? Förra lördagen gick det hur bra som helst att streama från lilla paddan till TV´n och vi kunde sitta där i soffan och njuta av hur en Mangafigur sopade banan med de andra. Hade ju spetsat in mig på att i dag få se och förfasas över en Banan!!!
Vad göra????

Maken, som efter några år nu resignerat inför melodofestivalvansinnet, och till och med gilla det lite…inser snabbt situationens allvar. Snabb om-möblering, ett intrikat system av sladdar och datorer. Hastigt lån av projektor.

Mina Damer och Herrar!
Jag kommer ikväll få avnjuta melodifestivalen, deltävling två, i bioformat, streamad på väggen i vardagsrummet!!!

Ordspråket stämmer: Det finns en guldkant på varje moln, fast denna guldkant är rosa och glittrig! 😉