Chokladsmakande ost?

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan fascinerades av av alla dessa olika Senapssorter som finn i detta land? Ställde då den i mina ögon helt korkade frågan om nästa sak jag skulle få se i hyllorna var ost blandat med choklad. Kunde liksom inte tänka mig än mer udda kombination…..

Japp! Verkligheten har ännu en gång överträffat dikten!

Philadelphia har inte bara börjat göra chokladsmakande färskost. De har dessutom två olika sorter!

I Sverige  säljer man Philadelphia Marabou och här i Österrike Philadelphia Milka (eftersom Marabou är fullständigt okänt här)

Jag tar mig för pannan (eller Face-palm som jag lärt mig av närstående tonåring att det heter. 😉 ) och kan bara hålla med Mats-Eric Nilsson, Detta kan bara beskrivas som hiskligheter, även om resten av familjen bestämt hävdar annorlunda.

Huruvida Philadelhia Milka hittar vägen till vårt kylskåp? Låt mig uttrycka mig som så, beror på vem som handlar…. 😉