Religiös kitsch.

Avdelningen bekännelser: Har en viss svaghet för så kallad religiös kitsch. Ni vet, plastmadonnor, glittriga radband och bilder på en milt leende Jesus. En inte helt ovanlig åkomma bland präster har jag förstått. (Lugn alla kära kollegor, jag skall inte ”outa” er med namn och bild. 😉 )

Men min svaghet är något som noterats av både familj och vänner. Pennan som ni kanske såg på kortet i gårdagens inlägg  är en sådan gåva. Kan även stoltsera(?) med diverse olika radband i varierande färg och form, där huvudnumret torde vara det som också är självlysande. (För nattliga andakter)

Här kommer i alla fall bilder på några av de saker som finns i min samling. 😉

 

 

Jesus on a Spring.jpg

En liten Jesus-figur för, som texten på kartongen säger: anything that needs a spriritual lift!

Jesus-penntop.jpg

Även om jag är mest stolt över min korsformade penna, gillar jag denna lilla Jesus-penn-topp. 😉

20140111-115040.jpg

Närbild på lilla Jesus-penn-toppen

20140111-115109.jpg

Två av mina små radband i äkta plast.
Det vita till höger är självlysande

20140111-115123.jpg

Detta lilla radband har en egen liten bibelformad låda.