Vad packar man i sin väska?

På väg upp till Sverige för en kort sejour.
Som alltid när jag skall resa längre eller kortare tid så står jag där och tittar på detta överflöd av saker, prylar, kläder och skor som jag tydligen anser att jag måste ha med mig.
Vet att det troligen kommer bli som vanligt. Det vill säga att hälften av grejerna aldrig kommer att packas upp utan bara kommer åka fram och tillbaka i väskan. Vet också lika säkert att just den prylen som jag bestämmer mig för att jag absolut inte behöver på den här resan och därför låter stanna hemma, just exakt Den är det jag kommer vara i ett enormt behov av!
Jodå, har läst min beskärda del av ”Hur du packar smart” och Res lätt artiklar och tips.
Lyckas bara aldrig tillämpa dem när det väl är dags.
Nåväl, vet i alla fall att jag inte ska packa ner någon kruka med en skalle i eller en laddad pistol.
Någon som har gjort det?? Japp! Här en lista på diverse saker och ting säkerhetskontrollerna i USA har hittat. 🙂