Söt frukost!

Hotellfrukost kan, som jag tidigare berättat, vara en upplevelse av varierande art. Här på Hotel Pensione Guerrato är frukosten i alla stycken en söt historia. Matsalen i sig är av storlek normalt vardagsrum. Buffén som står uppdukad längs ena väggen är, hur skall jag säga, något begränsad. Är i princip bara kaffe, juice, croissanter, små briocher och portionspaket av youghert. Utställda på borden står dock små korgar med miniförpackningar av honung, marmelader och individförpackade bröd, kex och kakor. En av socialstyrelsen indoktrinerad svenska tittar sig förtvivlat omkring efter fibrer, frukt och grovt bröd! Tillbaka stirrar socker, socker och konstgjorda smakämnen.
Hoppas på att min gamla hushållslärarinna som trummade in vikten av balanserade måltider och förordade fiberrik havregrynsgröt som idealt att starta dagen med, inte läser denna blogg när jag nu avslöjar att det även går att starta med starkt kaffe, croissant och Nutella. 😉

Söt frukost, eller kontinental, allt beroende på hur man ser det. ;)

Söt frukost, eller kontinental, allt beroende på hur man ser det. 😉