Barnfritt SPA?

Som tidigare antytts har jag flytt världens stress och förskansat mig på ett SPA.
Jag vet, ni ser framför er lättjefulla dagar där man iklädd fluffig badrock ligger vid poolkanten och bläddrar i glansiga tidningar, sippar lite mineralvatten och försiktigt knaprar på elegant uppskuren färsk frukt. Det enda som stör lugnet är spa-terapeuten som milt påminner om den behandling man snart skall undfå.
Tyvärr verkar ett antal högeligen reproduktiva Stockholmsfamiljer anse att det SPA jag valt är ett perfekt hotell för dem att semestra på tillsammans med sina arvingar. Varje familj verkar ha minst tre högaktiva barn i släptåg, kompletterat med barnens vänner, kusiner och sysslingar.
Den efterlängtade och förväntade stillheten som brukar prägla SPA hotell är ersatt av barnskrik, spring i korridorer, högljudda diskussioner om matvanor samt handdukskrig i omklädningsrummen.
De sköna fåtöljerna, som i reklamen marknadsförs som perfekta för att i lugn och ro läsa en tidning eller bok, befinner sig bredvid lekhörnan och under en TV som verkar endast kunna ta in barnkanalen eller nicelodeon.
Flyr till poolen och SPA delen i hotellet. Kurar in mig i min fluffiga morgonrock (jo, det stämde i alla fall) Rycks dock snabbt ur mitt lugn då en hel syskongrupp bestämmer sig för att bokstavligt tala leka hela havet stormar. Föräldrarna syns inte till. (De vilar väl upp sig på rummet.) Enligt tydliga anslag är det ”familjebad” endast mellan vissa specifika klockslag, sedan länge passerade. Tydligen bor dessa familjer i en helt annan tidszon…
Nu är dock ett antal ouppfostrade Stockholmskids ingen större match för en sur, grinig tant med mogen hy. Vill väl inte påstå att jag var vältalig. Snarare mycket kortfattad.
Någon som vet var det finns bra SPA med åldersgräns?