Väska på egna äventyr

Varit uppe en mycket snabb tripp till Sverige. Typ 24-timmar snabb tripp. I vanliga fall brukar sådana små resor innebära packning av det lättare slaget som inte behöver checkas in. Så dock inte denna gång.
Driftiga medarbetare hade nämligen fått reda på min resa och beställt ett antal cd-skivor, dvd-filmer mm som levererades till det hotell jag skulle sova på. Undertecknad fick därför order om att packa lätt, men ta med den stora väskan.

Kan avslöja att receptionisten såg lätt fundersamt på mig då jag checkade in.
– Jaaa, Scharffenberg sa du…hmmm det har kommit ett stort paket till dig här..???
Bara att behålla pokerfacet och be om hjälp att bära in paketet på rummet.

Nu är jag tillbaka i Wien efter mitt lilla äventyr. Dock inte min stora, välfyllda väska med cd-skivor, dvd-skivor mm.
Den verkar vara ute på egna, oplanerade, äventyr.
Nu sitter jag här och väntar på att de skall ringa från flygplatsen och meddela att de hittat min bortsprungna  väska. Helst innan basaren på söndag.
Om inte hoppas jag att den hittar fram till någon annan SKUT-kyrka som inte haft sin basar ännu. Är riktigt bra cd-skivor och dvd-filmer kan jag avslöja. Ligger bra förpackade också. I en grön väska med Svenska kyrkans bagageband runt sig.