ca 2000 tecken, inkl blanksteg

Känner mig lite lätt omtumlad. Och, måste erkännas, går omkring i en snurrig blandning av smickrad stolthet och total panik.

Jag har blivit tillfrågad om att skriva en text. Wow! 🙂
Japp, är här den smickrade stoltheten kommer in! Någon ber lilla mig att skriva en text!!! Ett beställningsverk!
Börjar genast öva på autograferna till framtida boksigneringar och bortser lite elegant från att den efterfrågade texten skall vara på ca 2000 tecken (inkl blanksteg) vilket i praktiken är en knapp A4, om ens det.

Läser brevet med förfrågan om min medverkan en gång till. Och ser helt plötsligt en mening jag tydligen har hoppat över de första 547 gångerna jag läste det.

Vi önskar att du skriver en text som åstadkommer något hos läsaren.

Hjälp! Panik! Hur då? Hur gör man det??

Läser meningen en gång till och känner en lätt yrsel. (Har den åstadkommit något hos mig? Är det bra?) Vad skall min lilla text på 2000 tecken (inkl blanksteg) kunna åstadkomma hos någon annan?
Andas lite i en papperspåse och funderar över livets olika vändningar.

Nope, tror inte jag behöver öva på att signera några böcker.
Vet inte om min lilla text på ett knappt A4 kommer åstadkomma något hos eventuellt potentiella läsare. Men, konstaterar också, att det värsta som kan hända är att beställaren inser sitt misstag och lite diskret förpassar mitt blygsamma bidrag till det runda arkivet.

Så, Friskt vågat – hälften vunnet!!!

Nu skall jag bara komma på vad jag skall skriva, på 2000 tecken, inkl blanksteg. Som berör.  🙂

Ps. Denna text är  ca 1540 tecken, inkl blanksteg. 😉