En ny blogg i familjen

Familjen Scharffenberg har äran att kungöra att en ny Blogg har sett dagens ljus.

Efter mycket funderande, programmerande och diskuterande har tillslut käre Maken bestämt sig för att offentliggöra sina intryck av diverse olika café och restaurangbesök i Wien med omnejd. (Omnejd skall här tolkas i betydelsen ”Europa” och övriga delar av världen.)

En enkel blogg med mycket personliga och därmed subjektiva åsikter. Men som samtidigt hoppas på att kunna ge Wien- resenären, eller kanske de i Wien boende, ett och annat tips på vad man kan besöka och vilka ställen man diskret skall undvika.

Bloggen i fråga hittar ni på Scharffenberg.se alternativt Googla ”På Café med Scharffenberg”

Själv skall jag nu ta på mig den uppoffrande hustruns roll och hjälpa käre Maken i hans osjälviska testande av diverse små och stora caféer och restauranger, funderande över var man får den bästa koppen kaffe och undersökningar av var man finner de godaste bakelserna.

It´s a hard job, but someone got to do it. 😉