Ur led är tiden…

Så har vi återigen bytt till sommartid. Förespråkare pratar om hur vi tillvaratar ljuset bättre. Andra ser det som det defenitiva vårtecknet. Sommartid! Låter positivt, ljust och bra.

Själv är jag totalt absolut ur fas i minst en vecka!!
Kan man få jetlag av att ställa om klockan en timme???  Jag, som aldrig har speciellt bra koll på tiden och inte haft ett armbandsur de senaste 2,5 åren känner mig helt förvirrad när vi byter tid. Min kropp säger en sak, och omgivningen en annan.
Vaknar på morgonen, tittar på klockan och får panik. Är klockan redan så mycket???? När blev den det??? Och på kvällen kommer jag i säng alldeles för sent, för det känns ju liksom inte som att klockan är så mycket. Vilket får till följd att jag nästa dag försover mig, och det känns som det är extra länge jag försover mig, för min kropp går fortfarande på vintertid, men klockan säger något helt annat. Aaaaarrghhh….

Kan man ta ledigt en vecka för att komma i ordning i tiden?