En icke-intervju som blev riktigt bra.

Har ju tidigare beskrivit mina möten med pressen. Om hur jag blev citerad av en journalist som jag inte träffat om ett ämne som jag inte uttalat mig om. Kan du läsa Här Eller när artikeln illustreras av en bild på en biskop jag vare sig träffat eller pratat om. Här beskrev jag den upplevelsen.

Nu har jag även varit med om den lätt märkliga upplevelsen att läsa om mig själv i en tidning, där jag är både är korrekt citerad och håller med om det som skrivs, men får reda på artikeln av en slump, för jag har i verkligheten aldrig varit i kontakt med journalisten i fråga och visste inte ens att de tänkt skriva om mig.

Fick ju för en tid sedan ta emot pris som Manager of the Year av Svenska Handelskammaren här i Österrike.Skrev om det här. Några dagar senare skickar en god vän följande länk till mig, där jag kan läsa om mig själv i Kyrkans Tidning. Mycket trevlig liten notis, och absolut inga faktafel. Jag menar, då det är citat från min egen blogg måste jag ju hålla med om det som står där. Med tanke på att journalisten i fråga inte kontaktat mig är jag imponerad av hennes förmåga att fånga essensen i det jag vill säga. 😉

Nu väntar jag spänt på nästa möte (eller icke möte) med journalistkåren. Vad månde hända? 🙂