Men då är jag ju upptagen….

Svenska handelskammaren här i Wien bjuder årligen in till en mycket uppskattad luciafest. Svenska kyrkan bidrar med ett lika uppskattat Luciatåg. Tal hålls och stämningen är så där gemytlig och trevlig som det brukar vara på dylika tillställningar. Är alltid även ett lotteri med fina vinster, precis som det brukar vara.
Denna gång lottades det ut två fina väskor samt ett presentkort på den restaurang vi var på. Då jag spanat in en av väskorna köptes det både en och två lotter till familjen.
Nu verkar dock ”chefen” ha något emot det här med spel och dobbel. Den fina väskan, som skulle matchat ett par av mina skor perfekt, gick så klart till någon annan. Likaså den andra väskan som skulle passat så bra till min kappa.

Ser mig besegrad. Meddelar vår Herre att jag fattat vinken och skall låta bli spel och dobbel. Så ropas tredje vinsten upp!
Ja!!! Jag vann!!!!
Vinsten?!
Ett presentkort på en brunch för två. Serveras varje Söndag kl 11:00…..

Ja, ja…..jag fattar vinken. 😉