Nyårslöfte

2015 närmar sig sitt slut, 2016 väntar runt hörnet.

Nytt år, Nya möjligheter. Hör liksom till att man denna dag skall titta bakåt, göra summering av året som gott. Men framförallt titta framåt. Ta nya tag. Nya möjligheter. Ny bättre människa. Kort sagt; Dags för Nyårslöfte!

Nu har ju nyårslöften som ges offentligt mycket större chans att överleva. Annars brukar ju dessa goda föresatser sällan hålla längre än till möjligtvis trettondagen.  Så, utan större åthävor kommer här mina offentligt avgivna Nyårslöften.

Jag lovar att under 2016

  • Njuta av livet
  • Äta god mat
  • Äta god choklad

Rapport följer om exakt ett år huruvida jag lyckades eller ej.

Gott Nytt år och kom i håg:

Bär med dig det goda från året som gått.
Kom i håg allt det som du lärt dig.
Se fram mot det nya, se möjligheter, se hopp,
och vet
att varthän du än går, så går Gud alltid med dig.