Blott Sverige svenskt godis har

Här i Wien finns ett chokladmuseum där man får provsmaka dagsfärska praliner. Några tunnelbanestationer bort ligger Lindt´s chokladaffär. Det finns Lindt självplock i den lokala matvaruaffären och två (2) små chokladbutiker med handgjorda chokladpraliner i kvarteret. Kort sagt. Är omgiven av kvalitétschoklad och Mozartkulor. (Vilket ävensom märks på klädernas minskande förmåga att omsluta den allt mer växande kroppshyddan.)

Vilka praliner får då ögonen att tåras av lycka och läggs upp i vackraste kristallskålen för att sedan avnjutas under andäktig tystnad. Förvaras omsorgsfullt inlindat och hårdare bevakat än Towerns juveler?

Svar: Marabou mjökchoklad samt Dumle original……

Som alla utlandssvenskar kan vittna om….blott Sverige svenskt godis har! 😉

Efterlängtad godbit....

Efterlängtad godbit….