Long time no see….

59 dagar…så länge sedan var det jag skrev något på denna lilla blogg förra gången.
Saknat mig?? 😉

Nåväl. Kort uppdatering om vad som hänt sedan sist.

Vi har haft en Julbasar. Ni vet den Bisarra Basaren som jag skrivit om några gånger förut. Bland annat HÄR Vi överlevde….

Har gjort min Tour de Advent, Det vill säga farit land och rike runt och firat adventsgudstjänst.

Sett solen gått upp, ätit, sovit, skrattat, flamsat, varit allvarlig, trött, pigg, glad, ledsen…ja ni vet…levt helt enkelt.

Ja, och så en liten detalj till….har sökt nytt jobb! Blev lite omtumlad när jag fick reda på att jag även fick jobbet. Så har väl varit lite mycket den senaste tiden. Inte bara detta att leva, utan jonglera en Julbasar, adventsresor, och allt vad det innebär, samtidigt som en sakta börjar greppa: Nästa år jobbar jag i Berlin!