Nyår, igen!

För ganska exakt ett år sedan avgav jag under högtidliga (typ) former mitt offentliga nyårslöfte här på bloggen.
Du kan läsa det i sin helhet HÄR

Lovade också att återkomma om exakt ett år, dvs idag, och rapportera om hur det gått.
Karade jag av att hålla mitt nyårslöfte eller bröt jag det i förtid som så många gånger förr???

Mina nyårslöften var allvarligt menade och löd som följer:

  • Njuta av livet
  • Äta god mat
  • Äta god choklad

Kan med stolthet och glädje konstatera att jag tillfullo har lyckats hålla dem!
Erkänner visserligen att jag från och till haft gråa tråkiga dagar när livet känns både tungt och motsträvigt. Men inget moln som inte har en silverkant. Istället för att svära över livets vattenpölar har jag dragit på mig gummistövlar och hoppat i dem. Att dansa i regnet och skratta åt molnen kan vara befriande ibland för både kropp och själ.

Den goda maten har njutits utav, även om det slunkit med en torr brödkant nu och då. Men det har då kompenserats vid nästa måltid. Likaså har jag njutit ohämmat av god choklad, och även, skall erkännas, goda viner. Det har kanske gett sina utslag på vågen, men vad gör det?

Nu står nästa år för dörren, och det är dags för nästa högtidligt avlagda löfte.

Tråkig som jag är, tänker jag hålla fast vid mitt första löfte: Att under nästkommande år tillåta mig att njuta av livet. Jag tänker fortsätta försöka se silverkanten istället för molnen, fortsätta hoppa i vattenpölarna och när jag känner för det, unna mig god mat, god choklad och vem vet, kanske till och med ett gott glas vin. 😉