Dela tro och dela liv

Svenska kyrkan är förhållandevis aktiv på det som med ett samlingsnamn kallas ”sociala Media” Det vill säga Facebook, Twitter, SnapChat osv.

Till exempel så har Svenska kyrkan centralt både en Facbooksida och ett Twitterkonto

Dessutom finns det ett antal underliggande konton som till exempel Svenska kyrkan i utlandet med flera. Bland dessa ”andra” konton hittar vi på Twitter  ”Dela Tro dela liv” Ett konto som vandrar mellan olika präster där vi diskuterar olika livsfrågor och tro. Denna vecka är det undertecknad som fått äran att så att säga hålla i trådarna. En härlig utmaning. Vet av erfarenhet att diskussionerna kan bli både många och intressanta.

Kika gärna in och ställ Din fråga om tro, tvivel och liv.

Här länken till kontot! https://twitter.com/delatrodelaliv