Nytt kapitel Nytt Äventyr

Ibland tar livet en vändning och riktning som inte var planerad.
Olika omständigheter gör att en måste tänka om och tänka nytt.
Överge gamla planer och istället se fram emot nya äventyr!

För mig börjar nu ett nytt äventyr. Den här gången som vikarierande kyrkoherde i Svenska kyrkan i Rotterdam.

Det kommer att bli annorlunda. Inte bara för att det är en ny församling att få äran att lära känna. Utan även för att jag kommer vara vikarierande kyrkoherde så att säga på distans. Då mig närstående Tonåring fortfarande har några månader kvar innan hon avslutar sin skola kommer jag ett tag till att bo kvar här i Berlin. Helt enkelt utnyttja de goda kommunikationer som finns. Är ju trots allt ”bara” 689,5 km mellan städerna….

Jodå, kommer att firas gudstjänster och hållas träffar med undertecknad fysiskt på plats i min nya församling både en och två gånger per månad. Jag kommer bara inte vara där 24/7.

Kanske kommer det att bli som när man har ett förhållande på distans? När man väl träffas blir det så mycket mer intensivt?

Vi får se.

Jag vet i alla fall att jag ser fram emot detta nya kapitel i livet. Nyfiken på vad det kommer att innehålla. Spänd på att få lära känna en ny församling och ett nytt land.

Äventyret fortsätter!

camera-2258808_1920