Bildligt talat ett fynd

En intressant bieffekt av att flytta in en tjänstebostad är de oväntade fynd man kan göra. Saker och ting som tidigare innehavare har skaffat och som nu går i arv. Allt från Popcornmaskiner till mystiska rör eller kaffemaskiner.

Då vi varit tvungna att sälja vår byggnad och därför behövt skaffa en helt ny tjänstebostad har fynden här i Nederländerna gjorts samtidigt som jag packat upp diverse flyttkartonger. I en av de sista, som stod farligt nära ”att slänga” högen hittade jag så en fullt fungerande kamera. Ni vet, en som man inte kan ringa med eller ens skicka sms med. Utan en riktig kamera!

Till all lycka fanns även både sladdar och minneskort i samma låda, så efter uppladdning: lite ström för kameran och en smörgås för undertecknad, var det dags att ge sig ut på fotosafari.

Tror ju nu då inte att National Geographic kommer kasta sig på telefonen för att få publicera mina alster. Snarare är de väl av karaktären ”konstnärliga” (Läs: ofokuserade, överexponerade och med intressanta vinklar) Men måste erkänna att det är väldigt roligt.

Känner också att jag bara behöver komplettera utstyrseln med en midjeväska för att se ut som en tvättäkta turist när jag vandrar på Den Haag´s gator, ivrigt fotograferande allt jag ser.

Japp! Typisk turist som fotar till och med spårvagnar… 😉