Ett Nyårslöfte

Nyårslöften är lätta att ge, men kan vara desto svårare att hålla. Tänkte dock göra mitt bästa för att hålla årets, tredelade, nyårslöfte. (Japp, här slår vi på stort!)

Mitt löfte detta år är att:

  • Lära mig mer om mousserande viner
  • Dricka mer mousserande vin (i studiesyfte, självklart)
  • Att njuta mer av livet. (Kan eventuellt underlättas av punkt ett och två i denna lista)

Nu kan kanske någon tycka att detta är ett lite väl frivolt löfte utan vare sig seriositet eller allvar. Skall inte nyårslöften syfta till att förbättra och utveckla ens personlighet och eventuellt också ens fysiska lekamen? Detta löfte, ävensom det äro storartat tredelat, verkar ju bara leda till dekadens och förfall.

Hav förtröstan i klentrogne och låt mig försäkra er om detta löfte inte bara kommer förbättra min sinnesstämning och fysik, utan även kommer ta oss med på en resa genom såväl länders som olika personers historia. Att vi kommer att möta starka förebilder och inspirerande människoöden och hur detta kommer att medföra en mer glädjerik tillvaro som i sin tur kommer göra undertecknad mer positivt inställd till sin omgivning. En förbättring så god som någon.

Vad är ditt nyårslöfte?