På väg mot nya äventyr

Det har varit ett intressant år, med många nya upplevelser och lärdomar. Men nu, ganska på dagen exakt ett år efter att jag kom hem, är det så dags att ge sig iväg ut på nya äventyr.

Från och med 1 februari är min nya hemadress Toronto, Kanada 🇨🇦

Japp, dags att ge sig iväg ut i SKUT igen. Har upptäckt att jag trivs väldigt bra med att jobba i Svenska kyrkan i utlandet. Den här gången blir det alltså ”over there” i Kanada.
Min församling kommer vara Svenska kyrkan i Toronto. Eller ja, rättare sagt, så är församlingen hela Kanada. Men jag kommer att bo i Toronto.
Som om nu inte Kanada var tillräckligt stort kommer jag även vara mobil präst Nordamerika.
Kort sagt, jag kommer flyga, flänga och fara över diverse olika tidszoner, stater och städer. Men i princip hålla mig i endast två länder, USA och Kanada.

Måste erkänna att det känns lite lite nervöst. Förvisso borde jag den här gången inte ha samma problem med språket som jag haft på mina tidigare äventyr. Men misstänker att kulturkrockarna kommer att dyka upp på de mest oväntade ställen.

Oavsett vilket är jag spänd på att återigen få ge mig ut på nya äventyr och ser fram emot att få lära känna en ny församling.