Torr hyresgäst?

OK, jag tycker verkligen Verkligen. Inte. Om. Spindlar!!!
Otäcka varelser som förvisso har sitt existensberättigande osv, men snälla, inte i närheten av mig, Tack!

Alla påpekar dock vänligt för mig att spindlar i ett hus är bra, för då är det torrt och fint, för spindlar trivs inte där det är fuktigt. (något Hollywood regissörer totalt missat när de envisas med att placera ut tjogvis med spindlar nere i den fuktiga kalla grottan där den blonda, bystiga hjältinnan sitter och väntar på att den långe kraftfulle hjälten med grop i hakan skall komma och rädda henne. )

Om detta stämmer, (inte Hollywoodversionen, utan att spindlar är en indikation på att det är torrt och friskt) så har vi kruttorrt på toaletten.
Dottern kommer upp och varnar mig för att jag inte skall bli rädd, men det sitter en spindel på toaletten.

När jag själv besöker nämnda rum en stund senare och kommer öga mot öga med denna gigantiska individ funderar jag 1. på att avstå och börja använda Tena lady alternativt bekvämlighetsinrättningarna på kyrkan. 2. huruvida jag skall kräva denna spindel på hyra eller ej och vad som i så fall är skäligt. Måhända han kan få bo kvar mot att han städar?

Han har i alla fall fått namnet Ture!
Känner att skall man dela lägenhet bör man i alla fall vara presenterade för varandra.

20120927-232433.jpg

och alla som nu tycker..”.den där var ju inte så stor” : fråga er hur nära jag vågade gå för att ta kortet….