Regn, imma och Spårvagnar

Sitter på spårvagnen på väg till ett möte. Är rätt spårvagn, på väg åt rätt håll. Har ju ibland hänt att det förvisso varit rätt spårvagn, men fel riktning. (No comments)
Är för en gång skull även ute i god tid!! Allt talar alltså för en lugn och händelselös färd.
Regnar i Wien i dag. Jag lyckas hamna på en gammal spårvagn, utan vare sig luftkonditionering eller informativ display som talar om vad som är nästa station. Avsaknaden av luftkonditioneringen gör att rutorna är fullständigt igenimmade. Inga vackra vyer här inte.
Information om nästa station ges på tyska via ett högtalarsystem äldre än Metusalem. Den låter, men går inte höra vad som sägs.
Detta innebär att jag sitter förvisso på rätt spårvagn, men har ingen aning om var jag är eller var jag skall kliva av.
Tur att jag har tid på mig…. 😉

20130502-110837.jpg