1

Julbasar!!!

Dagen B som i basar är här!!
I går ägnades dagen och kvällen åt att bära, kånka, släpa och dra alla hyllor och lådor och annat som behövs för att skapa en basar.
Vi är ju i en helt annan lokal, så allt måste tas med från kyrkan. Ner till minsta kniv för att hacka gurka (som också måste tas med).
Det blir ett antal lådor och bilarna går i skytteltrafik.
Självklart kommer också lådorna i fel ordning och det är ett organiserat kaos de första timmarna när alla springer runt och rotar i lådor och undrar var saker är.
Tillslut är dock alla hyllor på plats. Borden dignar av varor, smörgåsarna förbereds i caféet och det börjar mer och mer likna en basar.
Listan på sista minuten grejer som måste fixas är något längre än önskvärt, men håller sig i alla fall på en A4.

Sänder en tacksamhetens tanke till alla underbara frivilliga som med enormt engagemang och med stor rutin ser till att allt funkar.
Totalt är det över 100 st hjältar och hjältinnor som ser till att denna Julbasar över huvud taget blir av.

Förra året kom ca 4000 besökare till basaren.
Om några timmar vet vi hur många som hittade till oss i år.
Det jag vet är att mitt i allt kaos, trots klämda fingrar och lätt värkande rygg, så är det faktiskt också riktigt roligt! 🙂

Comments 1

  1. Hej och tack för en trevlig och stämningsfull basar.
    Du kan gärna kolla min hemsida http://krsuweb.com med ett par andra personer Du känner, i alla fall Elisabet Sundström som sjunger i kören.
    Lite spännande att se om vi kanske är släkt; kolla därför på min släktsida http://krsuweb.com/slakten; där har jag kommit till prästen i Svalöv, Gustaf Henrik Scharffenberg, som kom från Lund. Han är Elisabets farmors mormors mormors far och därmed min mormors mormors morfar.
    Hälsningar / Kristian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *