Allvetande Almanackor

Så var det den där tiden på året igen….Almanackstiden!

Var ju lite stressigt under November och December, så då hanns det inte med. Men nu är det dags att sätta ner på pränt alla stora och små planer vi har för kyrka och församling under våren.

Samtidigt är det den rent personliga planeringen som skall in och så börjar ju Dottern bli så stor att hon också har en planering med läger osv att ta hänsyn till. Få se, ska vi åka upp till Sverige något? Slår i almanackor och försöker synkronisera alla planer, tankar och önskemål.

Kyrkans almanacka blir snabbt full med småbarnsgrupper och gudstjänster. Körbesöken duggar tätt och grupperna växer så det knakar. Hoppas på att kunna åka iväg till övriga delar av församlingen, frågan är: När?

I vanliga fall brukar denna planering sättas på pränt strax innan November månads utgång. Är liksom den planerande typen. 😉 I år så har det som sagt var inte hunnits med. Sitter nu därför med små lappar, anteckningar i dator och på mail och ett ej så tillförlitligt minne och försöker få med allt.
Framtiden får utvisa om jag lyckades eller ej.
(ps. du som bokat något med mig. Jag tar absolut inte alls illa upp för en liten diskret påminnelse. Tvärtom!!! 🙂 )

Almanackor

Almanackor av olika form och färg som nu skall fyllas.
Och ja, det är en penna speciellt anpassad för kyrkliga skrivelser. 😉