Heta arbeten…

När jag gick som företagspräst på SCA uppe i Sundsvall hörde jag mycket om så kallade ”Heta arbeten” Det handlade om svetsning och dylika ting. Något som måste göras med mycken eftertanke när man är på ett en fabrik där de brännbara ämnena är både högt och lågt och ett levebröd. Få ställen som jag såg rökförbud efterlevas så minutiöst som på sågen.
Ägnar mig inte åt svetsning, men känns ändå som ”Hett arbete” när jag sitter vid skrivbordet och försöker komma ikapp med allt pappersarbete. Temperaturen i dag kryper så sakteliga upp mot 33 och huset verkar göra sitt bästa för att ackumulera all värme den kommer åt.
På skrivbordet står dock numera min lille kompis och skänker viss svalka.
Kommer förvisso på mig med att nynna på Carola´s ”Fångad av en stormvind” men lovar, det är det värt. 😉

Liten, men intensivt jobbande fläkt som ger i alla fall en illusion av svalka

Liten, men intensivt jobbande fläkt som ger i alla fall en illusion av svalka