Fullständigt packad?

Semestertider och det är dags för en tripp upp till Sverige.
Och frågan som inställer sig är, som vid alla resor, Vad skall packas ner och vad klarar jag mig utan?
Putsar kristallkulan och försöker tyda diverse vädersidors prognoser. Tyvärr är det viss differens mellan de olika sidorna, så vet inte om det skall packas för arktisk kyla eller tropisk värme. Bestämmer mig tillslut för att optimistiskt följa den som förutsäger värme och sol.

Nästa steg är att försöka förutse de olika situationer vi kommer befinna oss i. Klä sig för trevliga middagar i glada vänners lag eller friska skogspromenader? Hmm vänta lite…de senare fallet låter ganska osannolikt när jag tänker efter. 😉

När jag tillslut letat fram alla saker som skall med, plockat bort ungefär två tredjedelar, argumenterat med mig själv och käre Maken att man _visst_ behöver ha exakt så många skor med sig som jag packat ner och det är ändå på gränsen till för få, är det så dags att försöka stänga väskan.

Vill helst inte gå in på detaljer, men kan säga så mycket, det gick, tillslut!
Måhända jag skulle tittat en extra gång på den här videon innan jag började. 😉