Dagen B -1

Nu är den så här! Nej inte dagen B som i Basar. Utan Dagen B -1 Dagen Innan Basaren!.

Lastbilen med mat hittade fram tillslut. Likaså min lilla väska fylld med cd-skivor. De senaste veckorna har det sorterats, inventerats, diskuterats och prismärkts tomtar, älgar, ljus, brickor mm osv. Det har paketerats godis, bakats Lussekatter och kanelbullar.

Nu skall alla dessa kartonger och lådor tillsammans med hyllor och allt annat som behövs för en Basar med gemensamma krafter förflyttas från förråden i Svenska kyrkan här på Gentzgasse till den lokal på Lorenz-Müller-Gasse där vi skall vara. Där vidtar sedan några timmars arbete att med hjälp av strategiskt placerade tyger, affischer med fina bilder från Sverige samt dekorationer förvandla en gymnastikhall/entré/aula till en varm inbjudande basarlokal.

Startskottet går kl 07:00. Då samlas trupperna av tappra frivilliga. Förhoppningsvis är vi klara i rimlig tid. För i morgon så är det dagen B som i Basar!

Några av alla lådor som skall med

Några av alla lådor som skall med

Lite fler lådor...

Lite fler lådor…

ost....

ost….

Får några dagar sedan paketerades det godis

Får några dagar sedan paketerades det godis

Tomtar

Tomtar

Den här tomten skall också med!

Den här tomten skall också med!

Även denna tomte!

Även denna tomte!