Är Wien redo för ESC?

Det är Melodofestivaltider! 🙂 (Har ju tidigare avslöjat min totala faiblesse för detta arrangemang! )

Förra året jublade jag av dubbel glädje. Dels för att det faktiskt var en väldigt bra låt som vann. Där kan vi verkligen snacka scen-show! (Har du missat eller glömt(?) så kan du kolla klippet här:

Dels för att Conchitas vinst också innebar att den stora finalen 2015 går i Österrike! Närmare bestämt i Wien! (Små glädjetjut!)

Som mello-nörd är det ju ofelbart så att man håller extra utkik nu. Hur mycket kommer det att märkas? Kommer jag kunna se fram emot ett Wien i rosa glitter, lösögonfransar och paljetter? Kan det till och med bli en liten aning av det härliga insnöade vansinne som drabbar Sverige varje år?

Tecknen är goda. Reklam syns på spårvagnarna och utanför rådhusplatsen räknar en digital klocka ner till den stora dagen. Frågan är: Kommer Wien vara moget att ta emot att Schlagerfans? Har Wiens invånare egentligen någon aning om vad de gett sig in i?
Jag slänger min rosa boa om halsen och inväntar med spänning. 😉