Roadtripp Österrike, del ?

Roadtripp Österrike fortsätter. Efter en lång dag bakom ratten och många intressanta upplevelser rikare, inklusive möte med stor traktor på liten slingarnde stig till väg vid sidan av brant stup (hjälp!!!), hittar jag ett hotell för natten. Hotellet i fråga ligger uppslängt halvvägs upp på berget ovanför en liten by. Enligt min trogna färdkamrat GPS’n Malin befinner vi oss sisådär ca 1054 m över havsytan. Det är ett populärt hotell, i alla fall den tillhörande restaurangen. Enda i byn?  Det känns även som alla byns ungdomar fått sommarjobb här.  Var man vänder sig finns det en personal som ler och vill hjälpa till. Sällan jag fått så snabb service i Österrike.

Problemet är bara att hitills är det endast en (1) av dem som säger sig kunna prata engelska. Han jobbar dessutom i receptionen, inte i restaurangen.  Tack och lov är det denna kväll buffé vilket underlättar matbeställningen. Men serviceminded som dessa glada ungdomar är så vill de berätta exakt vad det är som serveras, fråga mig om jag önskar något mer och är allmänt omhändertagna och uppmärksamma. Jag gissar i alla fall att det är det dom vill och är. Ty dialekten som talas här i kombination med mina fortsatta brister i detta språk gör att ca 50% av konversationen utgörs av vilda gissningar från min sida. 

Maten var i alla fall god och jag fick den version av kaffe jag beställt. Alltid något. ?

Snyggaste Latten på länge. God var den också. ?