Kort Body Shaping

Det kallas för Body Shaping, eller Kroppsformning. Det här när man med hjälp av diverse gymnastiska övningar, företrädesvis på gym, formar kroppen.

Skaffade ett gymkort (!) Inte så mycket för att forma kroppen. Utan snarare för att i någon mån bevara den antydan av form som finns så att jag inte blir helt formlös. Börjar bli lite fluffig i kanterna.

Mina sessioner bland maskiner och träningsredskap har dock endast resulterat i att tvättmaskinen fått arbeta hårdare. Träningskläderna doftar inte direkt rosor efter en stund på motionscykeln om jag säger så.

Efter senaste sessionen noterade jag dock en betydande formförändring! Kurvor som tidigare inte synts framträdde nu tydligt!!!

Hade nämligen glömt mitt gymkort som efter 60 grader tvätt och en tur i torktumlaren uppvisar oanade former. Betvivlar dock att jag själv skall genomgå samma transformation, trots motionscykel och löpband, utan fortsätter nog vara lite fluffig i kanterna. Rund är ju faktiskt också en form. 🙂

Formfulländat kort